Mindfulness bij Luna colma

Training Coaching Therapie

Agenda

 

Groepstraining of individuele mindfulness training

Regelmatig start er op afspraak een groep met mindfulness training. Dit betreft 8 lessen volgens de methode van Jon Kabot Zinn. Vind je het fijner om een individuele mindfulness training te volgen? Je kunt dan een individueel traject volgen van 5 individuele sessies. Lees meer..

Individuele coaching of therapie

Je kunt ook kiezen voor individuele coaching of therapie. Dit is maatwerk. Afhankelijk van je situatie, kan het gaan om enkele keren om een basis te leggen, tot 5-8 keer om dieper op zaken in te gaan. Psycho-sociale therapie wordt gedeeltelijk vergoed onder alternatieve zorg. Maak dan een afspraak voor een intake. Het tarief is 75,00 euro per uur.  Bel gerust voor een afspraak voor een intake: 0645314257

Mindfulness yoga

Toch bewegen, maar dat liever op een bewuste manier doen, afgewisseld met meditatie en uitwisseling over mindfulness in de praktijk: mindfulness yoga. Kosten 25 euro per keer.

 

Mindfulness-Oss

Ingrid Broeder

Praktijk Luna colma
Hescheweg 14
5342 CJ  Oss
Mindfulness@lunacolma.nl
T: 06 45314257
 
NVPA licentie: 102766
RBCZ licentie: 214005R
aangesloten bij SCAG
geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg. Ben je het ergens niet mee eens, heb je vragen over de gang van zaken e.d., dan wil ik je uitnodigen om dat altijd kenbaar te maken. Komt er geen oplossing dan is er een onafhankelijke klachtenfunctionaris bij het NVPA (www.nvpa.org) . Zie ook www.scag.nl.

 Mogelijkheden