Mindfulness bij Luna colma

Training Coaching Therapie

Mindfulness Yoga

Mindfulness yoga: yoga waarbij de nadruk ligt op het uitvoeren van de bewegingen aangestuurd vanuit je eigen energie. Op deze manier leer je heel goed te luisteren naar wat je lichaam intuïtief aangeeft. Onderdeel van elke les is het doen van Pranayama (krachtige ademhalingstechnieken). De kosten zijn 25 euro per keer, of 250 euro voor 10 lessen. Het is in een kleine groep van maximaal 4 personen.

Dinsdagochtend om de 2 weken van 10.00u tot 11.30u. 

 

Deugden Yoga

Deugdenyoga is een bijzondere vorm van yoga. Deugden zijn innerlijke krachten, kernwaarden die we met onze ziel tot uitdrukking brengen. Denk bijvoorbeeld aan moed, liefde, integriteit en dankbaarheid. Iedereen heeft deze eigenschappen in zich, al zal de één bepaalde deugden meer ontwikkeld hebben dan de ander. In iedere les wordt bewust een thema meegenomen zoals bijvoorbeeld verantwoordelijkheid, doelgerichtheid, of geduld. Hierdoor gaat deze kwaliteit ook in jouw leven meer werken! Ook als je daarna thuis komt. Dat is deugdenyoga.

Tijdens de yogales staan we dus uitgebreid stil bij één bepaalde deugd. We integreren deze deugd in de houdingen en meditaties. Hierdoor word je je meer bewust van de deugd en zul je deze in het dagelijks leven ook bewuster toepassen. Deugdenyoga gaat dieper en zorgt voor meer bewustwording dan een gewone yogales.

Vrijdagochtend van 9.00u tot 10.30u.

Individuele lessen: op afspraak en met aantrekkelijke tarieven . Ook voor jongeren!

 

Mindfulness-Oss

Ingrid Broeder

Praktijk Luna colma
Hescheweg 14
5342 CJ  Oss
Mindfulness@lunacolma.nl
T: 06 45314257
 
NVPA licentie: 102766
RBCZ licentie: 214005R
aangesloten bij SCAG
geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg. Ben je het ergens niet mee eens, heb je vragen over de gang van zaken e.d., dan wil ik je uitnodigen om dat altijd kenbaar te maken. Komt er geen oplossing dan is er een onafhankelijke klachtenfunctionaris bij het NVPA (www.nvpa.org) . Zie ook www.scag.nl.

 Mogelijkheden