Mindfulness bij Luna colma

Training Coaching Therapie

Mindful opruimen

De afgelopen zomer heb ik op het huis van een vriendin gepast. Prachtig huis met alle facilliteiten. Ze had alles....

gedaan om me er thuis en welkom te doen voelen. Werkelijk alles. De koelkast vol, een Iphone vol met speciaal uitgezochte muziek voor alle moods. Bloemetjes naast mijn bed (zo mooi dat ik pas na enkele dagen ontdekte dat ze echt waren). Een lijstje met antwoord op alle mogelijke vragen die ik zou kunnen hebben over het gebruik van sauna, zwembad of TV. Ik heb 2 weken langs niets anders gedaan dan genieten van elk moment. Ik ging even zitten en naast mij stond het perfecte handcréme-pje, ik keek even in de boekenkast en zag dat boek staan dat ik altijd al eens wilde doorkijken. Overal Happinez kaartjes en wijze spreuken die natuurlijk steeds precies op dat moment van toepassing waren. In elke hoek voelde ik haar aandacht, liefde en zorg. En dat was onbetaalbaar. Nooit eerder was ik zo vol en uitgerust van een vakantie teruggekomen. Hier kon ik niets voor terugdoen. Of toch...? Sinds ik weer thuis ben heb ik een missie. Als vanzelf ben ik begonnen met het opruimen van elk hoekje in mijn huis. Eerst de slaapkamer, de keukenkastjes, het wasmachinehok. Als het mooi weer is de vergeten tuinhoekjes. En het gaat niet persé om netjes. Het gaat om bewust aandacht geven aan een plek, zodat je blij wordt elke keer als je er naar kijkt of er zit. Op die manier echt iets geven aan mezelf en mijn dochter. Bedankt lieve vriendin.

Voor jou en jouw huis geef ik samen met Annemieke Belgraver een ochtend over Mindflul organizing op 31 januari 2017, om 9.30u bij het Coach Café Oss:

 Opruimen met aandacht

Ben je vaak dingen kwijt?

Baal je ervan dat je regelmatig afspraken of andere zaken vergeet?

Kun je wel wat reorganisatie in je huis(houden) gebruiken?

Vind je het leuk om met ons te onderzoeken hoe je hier structuur in kunt brengen?

In deze praktische workshop gaan we aan de gang met jou als uitgangspunt. Je maakt kennis met een beproefde methode om je huis én jezelf met aandacht te organiseren. Deelname workshop kost slechts 35 euro. Voor meer informatie bel gerust 06 45314257.

 

Mindfulness-Oss

Ingrid Broeder

Praktijk Luna colma
Hescheweg 14
5342 CJ  Oss
Mindfulness@lunacolma.nl
T: 06 45314257
 
NVPA licentie: 102766
RBCZ licentie: 214005R
aangesloten bij SCAG
geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg. Ben je het ergens niet mee eens, heb je vragen over de gang van zaken e.d., dan wil ik je uitnodigen om dat altijd kenbaar te maken. Komt er geen oplossing dan is er een onafhankelijke klachtenfunctionaris bij het NVPA (www.nvpa.org) . Zie ook www.scag.nl.

 Mogelijkheden