Mindfulness bij Luna colma

Training Coaching Therapie

Persoonlijk geluk

Ik ben Ingrid Broeder, eigenaar van Luna colma inspiratiemanagement.Dit bedrijf helpt organisaties bewuster te functioneren, door de persoonlijke “drive”, creativiteit en eigenheid van medewerkers te integreren in het werk. Meer en meer ervaar ik dat effectiviteit begint met persoonlijk geluk en de integratie van werk en leven.

Een goede manier om dat te doen is met mindfulnessoefeningen. Mindfulness is de kunst om in- en uit te zoomen op de gedachten in je hoofd. Hierdoor ga je duidelijker zien wat er in een bepaalde situatie speelt en hoe je daar het beste op kunt reageren. Met mindfulness leer je omgaan met moeilijke situaties, zodat je dan niet meteen omvalt en zelfs in je kracht blijft staan. Ik heb een klein, persoonlijk, inspiratiecentrum, waarin mensen in groepjes mindfulness en meditatietechnieken leren. Ik werk veel met creatieve werkvormen.

Rond de zomer en aan het begin van een nieuw jaar organiseer ik retraites voor Directie en management met als onderwerp: realiseren van je wens door het vergroten van je bewustzijn.

Synopsis: Doelbepaling, controle over de instrumenten (zelfvertrouwen, vitaliteit, emoties, fysiek, gedachten), evenwicht ervaren (intenties, focus, life purpose).

Deelnemers komen vaak via bedrijven, omdat het enorm kan helpen bij plezier en effectiviteit in werk. Ga in gesprek, contact Mindfulness Oss

Mindfulness-Oss

Ingrid Broeder

Praktijk Luna colma
Hescheweg 14
5342 CJ  Oss
Mindfulness@lunacolma.nl
T: 06 45314257
 
NVPA licentie: 102766
RBCZ licentie: 214005R
aangesloten bij SCAG
geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg. Ben je het ergens niet mee eens, heb je vragen over de gang van zaken e.d., dan wil ik je uitnodigen om dat altijd kenbaar te maken. Komt er geen oplossing dan is er een onafhankelijke klachtenfunctionaris bij het NVPA (www.nvpa.org) . Zie ook www.scag.nl.

 Mogelijkheden