Mindfulness bij Luna colma

Training Coaching Therapie

Moeder, ondernemer en kunstenaar

Ik ben moeder van 3 kinderen (12,17 en 19jaar), met een eigen bedrijf in Organisatieontwikkeling en Mindfulness. Mijn kunst is zowel uitlaadklep, als instrument in mijn werk. In beelden kan ik mij echt uitdrukken en daarmee ook anderen raken.

Kunst is mijn manier om in beweging te komen.

Ik zie ‘t als mijn werk anderen te helpen bij het in beweging komen, door kunst met ze te maken. Vaak onstaat dat spontaan, als improvisatie, omdat ik aanvoel dat dat op een bepaald moment nodig is ..........

Sinds een tijdje volg ik de vooropleiding Beeldende Kunst en Vormgeving aan de HKU in Utrecht. Elke opdracht die ik krijg werk ik uit naar iets wat ik kan verweven met mijn persoonlijke leven en de veelvoud aan rollen die ik vervul: Moeder (foto’s van stapels was), Ondernemer (foto’s van vrouwen in maatpakken), kunstenaar (krijtroutes die mensen aan het denken zetten over geluk).

Afbreken en opbouwen.

Ik ervaar mijn eigen ontwikkeling als afbreken en opbouwen. Ik kijk naar mezelf en hoe ik in elkaar zit, hoe ik de dingen doe en niet doe. Wat ik in essentie ben. En ik bouw mezelf weer op. Belangrijk daarbij is mijn motivatie: ik wil graag betekenis geven aan de dingen, ze met me verbinden.
Steeds meer kom ik naar buiten met wat ik heb gemaakt, laat mensen zien wat ik doe, praat er over en krijg al een klein fanclubje, waaronder veel van de jongeren die bij mij thuis komen.
Naarmate mijn werk integreert met mijn andere rollen, wordt het krachtiger, word ik krachtiger, ik word er intens blij van en straal de wereld rond. Heb je vragen neem gerust contact op.

Ingrid Broeder, juli 2012

Mindfulness-Oss

Ingrid Broeder

Praktijk Luna colma
Hescheweg 14
5342 CJ  Oss
Mindfulness@lunacolma.nl
T: 06 45314257
 
NVPA licentie: 102766
RBCZ licentie: 214005R
aangesloten bij SCAG
geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg. Ben je het ergens niet mee eens, heb je vragen over de gang van zaken e.d., dan wil ik je uitnodigen om dat altijd kenbaar te maken. Komt er geen oplossing dan is er een onafhankelijke klachtenfunctionaris bij het NVPA (www.nvpa.org) . Zie ook www.scag.nl.

 Mogelijkheden