Mindfulness bij Luna colma

Training Coaching Therapie

Werk Fit

Re-integratie bij Burn-out, depressie, angst en piekeren, stress en lage vitaliteit. Specialiteit is het inzetten van creatieve werkvormen, mindfulness, meditatie en re-integratieyoga.
Het gaat hierbij om mensen die weer werkfit willen worden maar niet goed weten in welke richting ze moeten zoeken. Ze passen door ziekte of door andere ervaringen in het verleden niet meer in hun oude werkomgeving. Er is met name aandacht voor stress, belastbaarheid en mentale weerbaarheid opbouwen.

Naar Werk

Coaching op mentale weerbaarheid. Speciaal: Deugdencoaching (coaching op verantwoordelijkheid, vastberadenheid, doelgerichtheid, mildheid, geduld, doorzettingsvermogen en passie).
Daarnaast wordt het volledige professionele pakket van de re-integratietoolkit ingezet: Beroepentest, Persoonlijkheidstest, Teamrolmanagement, Sollicitatietraining, Netwerktraining, Vacatureanalyse, Social media training, NLP en Jobhunting.

"In t begin wist ik niet wat me te wachten stond en was erg bang gepusht te worden. Dit alles was meteen van de baan toen ik mijn eerste afspraak had bij jou..voelde meteen vertrouwd en jij had snel door wat ik graag zou willen. Wat ik erg mooi vond om te ervaren is ook wat er uit alle testen kwam..weer een bevestiging waar mijn hart ligt.
Door dat t allemaal zo soepel verliep waren we toch snel bij t solliciteren aangekomen terwijl ik daarvoor uitstel had.
Ik ben er nu heel blij mee want heb nu al ruim een maand een leuke baan. Dit mede door al jouw hulp en inzet. Heel erg bedankt voor alles!!" Nicolette

Mindfulness-Oss

Ingrid Broeder

Praktijk Luna colma
Hescheweg 14
5342 CJ  Oss
Mindfulness@lunacolma.nl
T: 06 45314257
 
NVPA licentie: 102766
RBCZ licentie: 214005R
aangesloten bij SCAG
geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg. Ben je het ergens niet mee eens, heb je vragen over de gang van zaken e.d., dan wil ik je uitnodigen om dat altijd kenbaar te maken. Komt er geen oplossing dan is er een onafhankelijke klachtenfunctionaris bij het NVPA (www.nvpa.org) . Zie ook www.scag.nl.

 Mogelijkheden